Laura & Aart


Stijn en Katleen en de vzw zochten én vonden vrijwilligers. De Nederlanders Aart en Laura Brinks-Janssen namen vanaf mei 2019 de dagelijkse leiding van het Kamutamba Project over. Stijn en Katleen bleven in heel die tijd in Zambia wonen en zijn nauw betrokken bij het project.

Laura woonde en werkte eerder in Soedan. Ook in haar vorige job reisde ze dus regelmatig naar Afrika. Ze haalde een master in internationale relaties en een PhD in humanitarian action. Ze heeft ervaring in het opleiden en versterken van lokale werknemers.
Aart heeft als project-ingenieur een brede logistieke-, technische- en personeelskennis. Ideaal om mee de verdere afwerking van het Guesthouse te leiden, het personeel te trainen en aan te sturen. Maar ook om de Kiosk verder te ontwikkelen als sociaal-economisch project.

Eind maart 2019 mochten Stijn en Katleen de nieuwe vrijwilligers verwelkomen, samen met hun zoontje Willem. Vzw Kamutamba gelooft in een vruchtbare samenwerking en nieuwe kansen om het Kamutamba-netwerk verder te versterken en vergroten.

Hier blijf je op de hoogte van het avontuur van Aart en Laura. En wat ze daarna tem februari 2020 beleefden, kan je hier lezen.
Ondertussen zit hun avontuur er op. We willen hen dan ook heel erg danken voor alles wat ze voor Kamutamba hebben betekend. Ze hebben het project ter plaatse afgewerkt en klaargestoomd voor de volgende fase.
Zij keren deze zomer terug naar Nederland met een rugzak vol ervaringen en het Kamutamba project voor altijd in hun hart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x