Laura & Aart

Welkom Laura en Aart!Goed nieuws! Stijn en Katleen en de vzw zochten én vonden vrijwilligers. De Nederlanders Aart en Laura Brinks-Janssen nemen vanaf mei de dagelijkse leiding van het Kamutamba Project over. Stijn en Katleen blijven in Zambia wonen en blijven nauw betrokkken bij het project.

Laura woonde en werkte eerder in Soedan. Ook in haar huidige job reist ze regelmatig naar Afrika. Ze haalde een master in internationale relaties en een PhD in humanitarian action. Ze heeft ervaring in het opleiden en versterken van lokale werknemers.
Aart heeft als project-ingenieur een brede logistieke-, technische- en personeelskennis. Ideaal om mee de verdere afwerking van het Guesthouse te leiden, het personeel te trainen en aan te sturen. Maar ook om de Kiosk verder te ontwikkelen als sociaal-economisch project.

Eind maart verwelkomen Stijn en Katleen de nieuwe vrijwilligers, samen met hun twee jarig zoontje Willem. Aart en Laura kijken ernaar uit om het Kamutamba Project vanaf mei te leiden met hun ondernemingsgeest, kennis en ervaringen. Vzw Kamutamba gelooft dan ook in een vruchtbare samenwerking en nieuwe kansen om het Kamutamba-netwerk verder te versterken en vergroten.

Hier blijf je op de hoogte van het avontuur van Aart en Laura. En wat ze daarna tem februari 2020 beleefden, kan je hier lezen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x